fbpx

Pure Boshoning Artisana 500 gr

8.50 Incl. BTW

Pure Boshoning Artisana 500 gr.
♦ Land : Spanje
♦ Streek : provincie Ávila
♦ La Finca : La Picorea
♦ Verpakking : Glas
♦ Biologisch : Ja

Artikelnummer: 7434012273269 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ecologische Spaanse Boshoning 500 gram

Pure Boshoning Artisana 500 gr. is een speciale honing, want het is de enige soort honing die niet wordt gemaakt door bijen uit de nectar van bloemen.
Deze honing is rijk aan minerale principes, bovendien is het uiterlijk veel donkerder dan de honing verkregen uit het stuifmeel van de bloemen.Honing onderscheidt zich gemakkelijk zeker door zijn donkere amberkleur en door zijn sterkere smaak in vergelijking met andere soorten honing, het is een honing met een sterke smaak, donkere kleur en vrij dicht. In tegenstelling tot de honing die wordt verkregen uit stuifmeel van bloemen.

Boshoning heeft een eigenaardigheid dat deze meestal niet kristalliseert, dit komt door het hoge fructosegehalte. Deze boshoning wordt gewonnen uit bijenkorven op de hellingen van de Sierra de Gredos. Waar duizenden bijen de nectar plukken van de bomen, om deze heerlijke vloeistof te maken.
Het is honderd procent honing van Spaanse oorsprong, waarvan het productieproces wordt uitgevoerd vanuit de provincie Ávila (Madrid). Een 100% natuurlijk product dat geen toevoeging nodig heeft voor het behoud ervan.

Pure Boshoning Artisana 500 gr

Is een ambachtelijke honingproducent die ingrijpt in het hele productieproces, Biologische honing met een krachtige smaak die met aandacht geproefd moet worden. Boshoning heeft een kruidige smaak en is heerlijk voor de keel. Deze Spaanse Boshoning is afkomstig van een Spaans natuurpark uit de provincie Ávial (Madrid).

De imker heeft zeer veel aandacht aan dit product besteed. De honingraad wordt op een filter gelegd en de zwaartekracht zorgt dat de honing vrijkomt. (deze honing wordt vooral NIET verwarmd, zoals bij de grote merken). Het resultaat is een honing die een zeer laag vochtgehalte van 12 – 16 % heeft. U krijgt tot slot het absolute kwaliteit. Om u aan te geven hoe de imker het milieu beschermt, kunnen wij u vertellen dat de etiketten zijn gemaakt van thermisch papier; hierdoor is geen milieubelastende gekleurde inkt nodig.

Pure Boshoning artisana 500 gr.

Wat is de reden waarom de honing geproduceerd door La Picorea een beperkte productie heeft?

De bijen van de Sierra de Gredos picorean in diverse boerderijen van de noord- en zuidhellingen van Gredos . Honey La Picorea produceert en produceert handgemaakte honing die alle voordelen biedt die natuurlijke honing ons kan bieden . La Picorea-honing is te vinden in meerdere geselecteerde voedingswinkels, waaronder in Ávila Auténtica-  in spaanse winkel.

Spaanse tip voor gebruik bij verkoudheid of of keelpijn :

Pers 4 verse sinaasappels en meng het sap met het sap van
1 citroen en 1 eetlepel honing.
Dit mengsel lauwwarm verwarmen.
Je drinkt daarna deze mix al gorgelend op…
U zult merken dat het een weldadig effect heeft op uw keel.

 

Staat

Nieuw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.