fbpx

Biologische-Olijfolie-Arbequina 500 ml

12.50 Incl. BTW

Exclusieve Olijfolie
Biologisch en extra ecologisch
♦ Land : Spanje
♦ Streek : Murcia
♦ La Finca : Deortegas
♦ Olijfsoort : Arbequina (zuurgraad 0,1%)
♦ Onderscheiding : Zilveren medaille
♦ International Oil competition

Uitverkocht

Artikelnummer: 7434012271210 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Biologische-Olijfolie-Arbequina 500 ml

Biologische-Olijfolie-Arbequina 500 ml : De vrucht is zeer aromatisch, klein, donkerbruin, met een afgeronde top en een brede steelholte. In Europa is het meest gekweekt in Catalonië , Spanje. Fris en delicaat, fruitig en bijzonder sterk met tonen van tomaat, banaan en appel, bitter en kruidig ​​in medium intensiteit.
De olie is vooral ideaal in salades, gazpacho’s, toasts, groenten en natuurlijk ook voor de grill, rijst en paella, etc.

Wat is het verschil met de olijfolie van de supermarkt?

In de supermarkt kun je vele Olijfoliën kopen en bovendien met een lage prijs. Zelfs in de hoogste variant van de Olijfolie Extra Vierge Olijfolie is het verschil groot met de supermarkten. Om te verduidelijken: De grootste merken Olijfolie halen het niet, met de kwaliteit zoals onze Olijfolie.

Bij het ‘maken’ van onze Biologische-Olijfolie-Arbequina 250 ml komt veel handwerk kijken; het snoeien en bijwerken van de bomen, het oogsten van de Olijven is zeer zwaar werk. Ons Biologische-Olijfolie-Arbequina is 100% Biologisch, niet vermengd met andere Olijfolie uit andere Europese landen en altijd vers van kwaliteit. Ervaar het zelf, dan ben jezelf overtuigd!

Bij ons komt het pakje boter al 10 tallen jaren niet meer in ons koelkast, kortom wij doen alles echt met Olijfolie, het is even wennen, maar daarna wil je niets anders meer. Kort samengevat: het eten is lichter, lekkerder en gezond. De smaak en de ervaring is zeker moeite waard. Zoals wij eerder zeiden, je moet het zelf ervaren om overtuigd kunnen worden. niet tevreden, kun je geld altijd terug vragen.

Hoog gehalte aan vitamine E.

Zie meer informatie over de variant van Arbequina

Biologische extra vierge Olijfolie is 100% Arbequina– variant. De Olijven worden koud geperst en altijd met mechanische werktuigen.
De olijfolie wordt met het grootste respect voor het milieu voorbereid. Bovendien heeft de olie een lage zuurgraad is 0,1%

Mocht je niet tevreden zijn over ons product, Kun je alle producten zonder problemen retourneren en in de ontvangen staat alstublieft

♦ Onderscheidingen

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.