De Lapalisse delicatessen heeft geschiedenis geschreven.
De Lapalisse delicatessen. Het begon allemaal in 1898, toen Abel PAILLARD in een klein dorpje in Bourbonnais in Lapalisse walnotenolie begon te produceren. Hij zal daarom een meester-cruet worden en al bijna 30 jaar kijkt hij toe, drukt hij zijn poot af. Om een kwaliteitsolie te produceren, is alles een kwestie van tijd, alleen voor hem verdient het materiaal respect … “De oliemolen van Lapalisse” wist deze ambachtelijke knowhow te behouden die de voortreffelijkheid van oliën voor meer dan 118 jaar oud.
De Lapalisse delicatessen.
De Lapalisse delicatessen is een bedrijf in Zuid Frankrijk, De reputatie van de oliemolen Lapalisse werd gebouwd rond zijn uitzonderlijke walnotenolie en dit erfgoed werd van generatie op generatie doorgegeven aan dezelfde familie. De oliemolen Lapalisse bevestigt opnieuw zijn gehechtheid aan de voorouderlijke knowhow van zijn stichter. Zelfs vandaag de dag pleit het voor respect voor traditie en het zoeken naar smaak om een palet van smaken te ontwikkelen waarin de natuur een teken van elegantie is. Ze beheerst een gastronomisch repertoire, getekend door Abel PAILLARD , dat je meeneemt op een uitzonderlijke geur- en smaakreis.