Olijfolie Picual uit Murcia Zuid Spanje

 

Olijfolie picual

Picual olijfolie het traject van typische olie Jaen . Het is de meest voorkomende en mogelijk Spanje bekende variëteit.

Het wordt voornamelijk geteeld in de provincies Jaen, Cordoba en Granada. Momenteel is de teelt neemt meer dan 700.000 hectare.

 

Kenmerken olie picual

De meest uitgesproken olie picual opzichte van de andere rassen caracaterísticas is de bitterheid , en als de olie is jong, ook de jeuk . Het is ook kenmerkend voor hem, wanneer de olie komt vroeg oogsten, is de verscheidenheid van aroma akkerbouw , zoals olijfolie blad, kruid, vijgen, tomaat en tomaat.

Het is een olie lichaam , krachtig , die door mensen die niet gewend zijn aan kan worden geweigerd de consumptie van olijfolie, maar met een kleine hoeveelheid op een bord maakt zijn aanwezigheid bekend .

Een ander belangrijk kenmerk is de hoge olie- picual gehalte oliezuur (enkelvoudig) kan 80% van lipideprofiel overschrijden. Dit in combinatie met een laag gehalte PUFA ervoor olijfolie picual één van olijfolie meer stabiel tegen oxidatie en ranzigheid.

Daarom picual olijfolie is het meest geschikt voor gebruik in de keuken hoge temperatuur , omdat het behoudt zijn eigenschappen gedurende meerdere cycli van beignets.

 

Picual olie eigenschappen

Een van de belangrijkste kenmerken van de olijfolie Picual is de oxidatiestabiliteit, ranzigheid, temperatuurcycli en frituren.

Omdat met een hoog oliezuurgehalte, en dit is een van de verantwoordelijken voor het verminderen van slechte cholesterol (LDL) en verhoogde cholesterol (HDL), het picual olie is zeer geschikt voor mensen met een hoog cholesterolgehalte.

Verder is de picual olie met hoge niveaus van polyfenolen , helpen de oxidatie van vetten te verminderen in de bloedbaan en dus beginnen ze te verstoppen.

Tot slot, picual olijfolie is een van de rassen van olijfolie gezonder.

 

Maakt gebruik van de olie picual

Wij stellen de picual olie voor de volgende toepassingen in de keuken:

  • Voor gefrituurd voedsel, gepaneerd, geslagen en het gebruik van olijfolie bij hoge temperatuur
  • Voor stoofschotels lang
  • Als conserveermiddel worsten, vlees, kaas, ingeblikte en in het algemeen (hoge stabiliteit)
  • Voor de dressing salades met sla, tomaten, enz. Een scheutje olie kan verbeteren picual groenten zelf zijn saai of smakeloos.
  • Voor het ontbijt op toast met tomaat

Ontmoedigen het gebruik ervan, of althans dat wordt gedaan wijselijk schotel met zachte smaken, delicate vis, mayonaise, desserts. Wij zijn van mening dat er andere rassen die beter werken.

 

Waar picual olijfolie kopen?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van olijfolie Picual, dan kunt u onze olijfolie meteen bestellen om hier te klikken.