La Chinata

De geschiedenis van La Chinata gaat terug tot 1932, toen onze voorouders begonnen met het malen van de olijven van onze regio, de Sierra de Gata. In die tijd werd olie verkregen uit zeer rudimentaire oliemolens. De olijven werden geplet in de steenmolens of stenen en er werd een pasta verkregen die later in een pers werd geïntroduceerd om de olijfolie te extraheren. Lagen pasta werden gevormd gescheiden door cirkelvormige platen bekend als de rietjes, die in een pers werden geplaatst, en persen van olijfolie werd verkregen. Daarna werd de olie gedecanteerd om het plantaardige water te scheiden, wat water en resten van olijven werden genoemd.

Tegenwoordig hebben we de modernste breek- en perssystemen, die, hoewel ze puur mechanisch zijn, veel meer olie van de olijven kunnen extraheren, op een schone en gecontroleerde manier, om de kwaliteit van de extra vierge olijfolie te garanderen.

Evenzo, zich bewust van de groeiende bezorgdheid van onze klanten om gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen te consumeren, produceren we al enkele jaren een lijn van hoogwaardige producten die we opnemen onder het merk “La Chinata Selecciones de Gourmets”. Het gaat vooral om producten gemaakt met onze beste extra vierge olijfolie, waaraan we ook andere producten hebben toegevoegd, zoals azijn, honing, zout, enz.

Op dezelfde manier hebben we, met gebruik van de voorouderlijke gebruiken die de oude beschavingen aan Olive Oil gaven, een breed scala aan cosmetische producten ontwikkeld op basis van de natuurlijke eigenschappen van Extra Vierge Olijfolie. Onze uitgebreide ervaring in het werk van Olive Oil, waarin we ons al in de vierde generatie bevinden, heeft ons de nodige kennis gegeven om het meeste te halen uit de kwaliteiten van Extra Vierge Olijfolie als een onderdeel van cosmetica.

Bovendien is deze te voldoen aan de eisen van de moderne restauratie, we hebben vele jaren onderzoek naar het bakproces met verschillende oliën, en het resultaat van deze uitgebreid onderzoek geweest, hebben we verschillende plantaardige oliën gelanceerd voor professioneel gebruik op de dekken behoeften van alle soorten frituren in professionele catering en in de voedingsindustrie.

Winkelmand

Webwinkel

Webwinkel Keurmerk

Advertenties

Veilig betalen