Vandaag hebben we de meest moderne frezen en persen, nog steeds puur mechanisch kan veel meer hoeveelheid olie te winnen uit olijven, in een schone en gecontroleerd om ervoor te zorgen kwaliteit extra vergine olijfolie zo.

Zich bewust van de groeiende bezorgdheid van onze klanten door het eten van gezonde en natuurlijke voeding, we hebben een aantal jaren de productie van een lijn van high – end producten die onder de merknaam “La Chinata Selecties Gourmets” omvatten. Ze zijn meestal producten gemaakt met onze beste extra vergine olijfolie, maar we hebben recent toegevoegde verschillende azijn, honing, zout, enz.

Naar aanleiding van het gebruik dat de oude beschavingen olijfolie gaven, hebben wij een breed scala van cosmetische producten op basis van de natuurlijke eigenschappen van extra vergine olijfolie ontwikkeld. Onze uitgebreide ervaring in het maken -four generaties vergine olijfolie heeft ons met de nodige kennis van dit product om het meeste van als een component in cosmetica.

Bovendien voldoen aan de eisen van de moderne restauratie, we hebben vele jaren onderzoek naar het bakproces met verschillende oliën en is het resultaat van deze uitgebreid onderzoek, hebben we verschillende plantaardige oliën gelanceerd voor professioneel gebruik aan de behoeften van alle dekken soort van gebakken voedsel in de professionele catering en voedingsindustrie.

06-42111075

NIEUWSBRIEF

Pin It on Pinterest