CORNICABRA

Cornicabra is een enkele soort olijfolie met een schone gouden kleur en een vers boeket van fruit met tonen van aromatische kruiden en groene bladeren.

Contact

”Informatie inwinnen over bestellingen, products of iets anders, stuur ons een mailtje naar E. info@olivaoil.nl – of bel ons T. 06-42111075, wij kunnen voorstellen dat je vragen hebt”.

Veilig betalen

“Betalen kan bij Oliva Oil via Paypal en iDeal, maak je liever het geld (vooraf) over, het kan natuurlijk. IBAN: NL07INGB0006666898 – BIC INGBNL2A. Ten name van OLIVA OIL“.

Verzenden

“Wij verzenden de bestellingen via
DHL. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis, mocht u liever via een ander bedrijf je bestelling laten verzenden, dat kan allemaal. Wij zorgen graag ervoor”.

Retourneren

“Retourneren van je product(s), Nou dat kan natuurlijk en dat gaat bij ons ook nog nou eens heel gemakklelijk. Neem gewoon contact met ons op en wij reagerren snel”

Olijfolie Cornicabra

De extra vergine olijfolie Cornicabra of Cornezuelo geëxtraheerd uit een olijf met een eigenaardige vorm die lijkt op een hoorn, vandaar de naam.

Licht gebogen, langwerpige, asymmetrisch, verpompt en vlakke achterzijden, zijn enkele van de kenmerken van deze olijfolie.