CORNICABRA

Olijfsoort

 

De boom waaruit deze olijf komt is zeer goed bestand tegen droogte en ook tegen vorst, en is daarom een van de meest geteelde variëteiten. De vrucht is lang en puntig, met de vorm van een hoorn, vandaar de naam.

Deze oliën zijn fruitig en aromatisch en tonen gemiddelde waarden van bitter en pittig, met een opmerkelijke balans tussen het zoete bij de ingang, bittergroene bladeren en de pittige mediumintensiteit en de textuur is vloeibaar en fluweelachtig.

De olie heeft een grote stabiliteit vanwege het hoge gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren. De uitgebalanceerde samenstelling van essentiële vetzuren, hoog oliezuurgehalte en kleine componenten die uitstekende aroma’s en aroma’s produceren, maken het bijzonder geschikt voor het gebruik van de voeding.


BIOLOGISCH EXTRA ECOLOGISCHE OLIJFOLIE

Cornicabra: EXTRA VIERGE biologische olijfolie Deortegas: Een enkel ras olijfolie met een schone gouden kleur en een vers boeket van fruit met tonen, van aromatische kruiden en groene bladeren. Een gemiddelde intensiteit van bitterheid en specerijen. Zo goed en de meest van alle uitgebalanceerd

Dit ras is zo het meest opmerkelijk stabiele olie, vanwege de hoge vetzuurgehalte, zo sterk aanbevolen, voor speciale diëten. Tenslotte Ideaal voor gebruik in tortilla en allerlei stoofschotels.

gefilterd: Ja

Zuurgraad: 0,2% AC. OLEICO

ZIE VOLLEDIGE OFFICIËLE ANALYSE

06-42111075

NIEUWSBRIEF

Pin It on Pinterest