Notenshop & chocolatering Leuk & lekker  is een echte familiebedrijf en na jaren hard knokken hebben zij eindelijk de deuren open gedaan met een leuke kleine winkel vol met noten, chocolades, theeën, olijven en olijfolie van OLIVA OIL.

Leuk en lekker werkt alleen samen met cacaoleveranciers die UTZ-gecertificeerd zijn. Dit is een wereldwijd programma voor landbouwproducten die lang mee gaan en ook goed zijn voor het milieu en de natuur.  Als boeren duurzame chocolade produceren, is deze chocolade ook langdurig van een hoge kwaliteit. Doordat onze leveranciers UTZ-gecertificeerd zijn, kunnen wij onze klanten verzekeren dat Chocolate Company produkten van uitmuntende kwaliteit zijn, gemaakt van grondstoffen die geteeld zijn en verkocht worden met respect voor zowel boeren als het milieu. Binnen het UTZ aanbod zoeken wij echter ook naar de mooie en lekkerste chocolades en dat niet elke boon gelijk is, proef je weer!

Wat betreft de olijfolie is idem dito, hun producten zijn zo biologisch en extra ecologisch. Behalve dat de OIIVA OIL olie 100% biologisch en extra ecologisch is. De olijven worden binnen één uur na de oogst gewassen,  gemalen en geperst. Wat je niet vaak ziet bij grote raffinaderijen. Dit is bij La Finca Almazara Doertegas niet het geval en waardoor de Olie erg lekker is.

Notenshop & chocolatering Leuk & lekker

Het Kleine Loo 292, 2592 CK Den Haag

Pin It on Pinterest