Wat zijn de voordelen voor ons lichaam om paddestoelen te eten?

Champignons zijn een schimmel gevormd door een halfronde hoed of platte vorm en meestal wit cilindrische voet, geconsumeerd zowel vers en conserven, rauw of gekookt, als onderdeel van salades, gebakken of gebraden en als garnering in vele gerechten en zelfs ze maakten sauzen, maar we zullen soep bereiden. Durf jij proberen ons champignonsoep?

Dankzij zijn selenium, paddestoelen versterkt ons immuunsysteem door het stimuleren van de vorming van killer T-cellen, die vechten kankercellen en het voorkomen van tumoren worden gemaakt.

Het is ook een bron van antioxidanten, omdat dit selenium en vitamine D helpen bij het voorkomen DNA-reparatie mutaties lijden, waardoor de groei van kwaadaardige cellen die kunnen leiden tot kanker te voorkomen.

Ze hebben ook kalium en natrium, die helpt onze bloeddruk niveaus zijn niet erg hoog en dus voorkomen, hart-en vaatziekten.

Aan de andere kant, het verbeteren van diabetes, omdat ze veel vezels bevatten, en volgens studies diabetici die verbruiken fiber verbeteren bloedsuiker en insuline niveaus. Deze hoge vezelgehalte zal ons helpen om ons gevoel van verzadiging, die onze eetlust te verminderen verhogen, zodat stelt ons in staat te behouden en te vervolgen onze voeding.

Dus vandaag stellen we een rijk en makkelijk recept te maken:

Pin It on Pinterest