Betaalmethode

Betaalmethodes


Zoals u bij uw bestelling in de webshop zult zien, zijn er meerdere betalingsmogelijkheden:


Ideal Telebanking | GRATIS

Klanten met een telebankieren-pakket kunnen gebruik maken van de optie Ideal, die u kunt kiezen tijdens het bestelproces in de webshop. Alle reguliere banken zijn aangesloten. Het komt wel eens voor dat er storingen zijn bij 1 of meerdere banken en dat daarom niet kan worden betaald met Ideal. De huidige realtime status kan gecontroleerd worden op Ideal- status check.


Vooraf handmatig betalen per bank | GRATIS

Indien u gebruik wilt maken van de optie vooraf betalen met acceptgiro of overboeking kunt u gebruik maken van de bankgegevens zoals vermeld op onze factuur. U kunt uw betaling overmaken naar Rabobank te name van: NATURAPLAZA, Onder vermelding van uw naam en ordernummer.
De factuur kan overgemaakt worden met de volgende gegevens :

NaamOLIVA OIL | BIOLOGISCH PAKHUIS
BankKnab
IBAN NL02 KNAB 0258 4686 88
BIC/Swift KNABNL2H
KenmerkFactuurnummer/ Naam klant

Sofortbanking | GRATIS

SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode.


Bancontact en Mister Cash | GRATIS

Met Bancontact/Mister Cash  kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.


Paypal|Kosten | €0,50 per bestelling (gratis>€75)

De allersnelste manier om te betalen. Hiervoor dient u wel te beschikken over een paypal-account. De bedragen kunnen overgemaakt worden op: paypal(at)naturaplaza.nl (at)= @ Indien u nog geen paypal-rekening heeft, kunt u die aanmaken via: http://www.paypal.com/