ARBEQUINA

Arbequina Een enkel ras olijfolie met een schone uitstraling en een delicate boeket van verse groen fruit met tonen van banaanartisjok en groene amandelen, een uitstekende balans van bitterheid en specerijen. Met gemiddelde intensiteit. Onvergelijkbare smaak.

Contact

” Informatie inwinnen over bestellingen, products of iets anders, stuur ons een mailtje naar E. info@olivaoil.nl – of bel ons T. 06-42111075, wij kunnen voorstellen dat je vragen hebt .

Veilig betalen

“Betalen kan bij Oliva Oil via Paypal en iDeal, maak je liever het geld (vooraf) over, het kan natuurlijk. IBAN: NL07INGB0006666898 – BIC INGBNL2A. Ten name van OLIVA OIL“.

Verzenden

“Wij verzenden de bestellingen via DHL. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis, mocht u liever via een ander bedrijf je bestelling laten verzenden, dat kan allemaal. Wij zorgen graag ervoor”.

Retourneren

“Retourneren van je product(s), Nou dat kan natuurlijk en dat gaat bij ons ook nog nou eens heel gemakklelijk. Neem gewoon contact met ons op en wij reagerren snel”

Geschiedenis van Olive Oil Arbequina!

Arbequina Olijfolie is een van de meest populaire producten in Spanje die aldus wordt genoemd als een verwijzing naar de stad Arbeca, gelegen in de regio Lleida van Les Garriques. Op dit moment wordt beschouwd als een van de meest populaire olijfvariëteiten zelfs internationaal.