BIO OLIJFOLIE ALMAZARA DEORTEGAS

La Finca Deortegas, is een agrarische familiebedrijf in Spanje met een lange geschiedenis in de biologische landbouw. Een aantal jaren geleden hebben zij zich ingezet voor het crieën van een kleine molen en sindsdien hebben zij de essentie van hun olijfbomen ontdekt.

LA FINCA LA REDONDA NOORD SPANJE

De EVOO-productie, houdt elk jaar hetzelfde (voedingsfeiten, smaken, organoleptische analyse …) omdat ze boven een natuurlijke lagune groeien  Jalon River aan de ene kant van de Finca, wat het mogelijk maakt dat de bomen de dezelfde voeding / water die ze nodig hebben, van jaar tot jaar. Het is ook uniek in de EVOO-wereld.

BIO OLIJFOLIE LA FINCA AIRES DE JAEN

Onze biologische extra vierge Olijfolie is 100% natuurlijk product. De olijfolie is geproduceerd met behulp van traditionele processen en zonder enige chemische toepassingen.

EXTRA VIERGE OLIJFOLIE LA CHINATA

Het verhaal van La Finca La Chinata begint in 1932, toen de voorouders begonnen de olijven te malen uit de regio de Sierra de Gata in Spanje. Op dat moment werd de olie gekregen in zeer rudimentaire molens.

Contact

06-42111075

info@olivaoil.nl

Stuur ons een bericht

Klantenservice

Heeft u een vraag of mocht u ondanks onze goede voornemens een probleem of een klacht hebben dan zijn wij telefonisch dagelijks te bereikbaar op alle werkdagen van 09:00 uur tot 20:00 uur. Of stuur ons een E-mail.

VERZENDKOSTEN

Vóór 12.00 uur bestellen, 2 dagen bezorgd

BELGIË
“Standaard € 10,75 boven € 125,– Gratis”

Vóór 12.00 uur bestellen, morgen bezorgd

NEDERLAND
“Standaard € 5,75 boven € 60,– Gratis”

Maak kennis met Las Fincas de Espanje

Een bijzondere olijfolie voor in uw restaurant of olijfolie voor uw relaties of personeel? Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak voor een proeverij. Bel of mail gerust wanneer u een advies nodig heeft bij de keuze van een Olijfolie.

Extra Vierge Olijfolie

Biologisch & ecologisch

Extra Vierge Olijfolie

Extra ecologisch

Extra Vierge Olijfolie

Biologisch

Extra Vierge Olijfolie

Biologisch

Spaanse Extra Vierge Olijfolie!

Ga voor de beste Olijfolie die een zeer goede werking heeft op de gezondheid. is de Extra Vierge Olijfoflie van de eerste persing van de Olijven, waardoor deze Oliën over hoogste kwaliteit beschikken.

E-mail Adres
info@olivaoil.nl
Contact
(31) 06-42111075
Retouradres
Graaf Florisstraat 93c
3117 PK Schiedam Ned